Behandelingen

Behandelingen

4 seizoenen behandeling

Dit zijn  luxe afwisselende behandelingen, met hoge concentratie aan werkzame stoffen, speciaal aangepast op ieder seizoen.

De behandeling zal bestaan uit een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen en een massage van het gelaat, hals en decolleté en schouders.               Daarnaast  zal er aandacht zijn voor de verzorgende aspecten die deze behandeling zo bijzonder maken.    

 De huid kan elk seizoen van her jaar wel wat extra aan weerstand en bescherming gebruiken. Gun je huid dit door de belangrijkste voedingstoffen aan te vullen die de huid op dat moment het meest nodig heeft.

duur v.d. behandeling c.a. 90 Minuten                    €80,50,-
Jeugd behandeling

Tot 16 jaar, deze behandeling is gericht op het reinigen van de tienerhuid.

Jeugd behandeling bestaat uit: Oppervlakte reiniging, diepte reiniging door de dode huidcellen te verwijderen d.m.v. een peeling, epileren van de wenkbrauwen of ledigen van onzuiverheden, verzorgend crème masker aangepast aan jou huidtype.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je kiezen voor deze tiener gezichtsbehandeling. Op deze leeftijden gaat je huid veranderen. Je zult misschien ervaren dat je huid wat vetter wordt en dat er soms mee-eters en puistjes verschijnen. Dan is het goed om je huid zo af en toe te laten reinigen en verzorgen door de schoonheidsspecialiste.

duur v.d. behandeling c.a. 45 Minuten                     €33,50-
Comfort behandeling

De behandeling bestaat uit: Oppervlakte reiniging, diepte reiniging doormiddel van peeling of een scrub aangepast op jou huidtype, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, decolleté massage tijdens het ( crème ) masker en dag of nacht verzorging.

 

duur v.d. behandeling c.a. 75 Minuten                    €70,50,-
De luxe behandeling

De behandeling bestaat uit: Oppervlakte reiniging, diepte reiniging doormiddel van een peeling of scrub aangepast op jou huidtype, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, Een ontspannende massage van het gelaat, hals en decolleté en schouders. Je krijgt een zeer effectief masker dit kan een mode lage, rubber of vlies masker zijn. Onder het masker krijgt je een ampul of een serum met de hoogste concentratie aan werkstoffen als afsluiting krijg je een dag of nacht verzorging.

Wat maakt deze behandeling anders dan de comfort behandeling. Buiten de tijds duur wordt deze behandeling met net zoveel zorg, aandacht en liefde als de comfort behandeling uitgevoerd Maar de producten die ingezet worden tijdens de Luxe behandeling daar zitten meer hoge concentraties  werkzame stoffen in of werken net even anders dan bij de comfort behandeling.

 

duur v.d. behandeling c.a. 90 Minuten                  €74,50,-
Fruitzuur behandeling

Deze behandeling bestaat uit: Oppervlakte reinigen ,diepte reiniging Peeling van fruitzuren, fruitzuur ampul (hoge concentratie aan werkzame stoffen) massage van gelaat hals, decolleté en schouders, fruitzuren fleece masker en dag/nacht verzorging.

Deze behandeling zorgt voor een gladde huid, reinigt diep de poriën, pigmentatie en ouderdomsvlekken worden minder en stimuleert de vernieuwing van de huidcellen. Het huidoppervlak krijgt daardoor een jeugdiger, frisser en meer gelijkmatiger aanzien. Echter is deze behandeling niet voor iedereen geschikt en de huid dient goed beschermt te worden met een spf 30.

 

duur v.d. behandeling c.a. 90 Minuten                    €80,50,-
Verven van de wenkbrauwen of wimpers
Wenkbrauwen
Epileren los
Wimpers
Samen
€ 14,-
€ 12,-
€ 14,-
€ 35,00-
  Hars behandelingen
Bovenlip
Kin
€ 14,00-
€ 14,00-
Massage behandelingen

Zijn ook bij te boeken naast een gelaatsbehandeling voor nog meer ontspanning.

Rug,schouder massage
€ 38,-
Benen voor of achter
€ 36,50,-
Hot stone massage
€ 38,-
Cupping massage
€ 44,50,-
Wat is hot stone massage?

Hot Stone massage is zoals het woord al zegt een massage met ‘hete’ stenen.

De temperatuur van de vulkanische basalt stenen ligt om en nabij de 45 graden dus lekker warm, maar niet te heet.

Door de combinatie van warmte en beweging kan het dieper in het spier weefsel doordringen en draagt hiermee bij aan een positief zelf herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan ontgiften van het lichaam en stimuleert de organen. Je lichaam zal meer in balans komen.

Wat is cupping massage?

Deze cupping massage is een diepwerkende massage, vergelijkbaar met bindweefselmassage. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.